Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Money, Money

Θα γίνει το κραχ, δεν θα γίνει το κραχ, θα γίνει το κραχ, δεν θα γίνει το κραχ...................αχ...........βαχ...........

Ο Καπιταλισμός + Φιλελευθερισμός πνέει τα λοίσθια. Πάνε να τον σώσουν με κρατικές επιχορογήσεις και παρεμβατισμό που θυμίζει την εποχή που διαδέχτηκε το "κραχ" του '29. Φιλελευθερισμό με κρατικό παρεμβατισμό έχετε ξαναδεί? Καλό είναι να το βλέπουν όσοι εθελοτυφλούν ότι ο καπιταλισμός είναι ένα.......ελεύθερο σύστημα χωρίς δεσμεύσεις. Και επειδή η ζωή κύκλους κάνει, είναι ώρα για έναν πραγματικό σοσιαλισμό. Όχι σαν τον σιδηροδέσμιο που "γνώρισε" η Ανατολή, ούτε σαν τον σοσιαλοδημοκρατκό που "γνώρισε" η Δύση και η χώρα μας (ναι μωρέ για του ΠΑΣΟΚ λέω). Δεν είναι εύκολο. Απαιτεί την ενεργό συμμετοχή μας.

Εντωμεταξύ έχετε χρόνο να "αδειάσετε" τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ. Αν δεν τα "αδειάσουν" οι αναρχικοί πρώτα, χεχε. Πως "γουστάρω" όταν διαβάζω για τους "Ρομπέν" των Σούπερ Μάρκετς δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πλάκα, πλάκα, οι μόνοι που είναι "ενεργοί" στις μέρες μας είναι οι αναρχικοί. Προσωπικά τους βγάζω το καπέλο για το "αντάρτικο" στο οποίο έχουν επιδοθεί όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της ψευδοδημοκρατίας μας. Όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι πλουτίζουν στις πλάτες μας/σας και εσεις πάτε και τους ψηφίζετε μήπως σας διορίσουν κάπου και σας "πετάξουν" ένα κομμάτι ψωμί να φάτε και εσείς.

Money makes the world go around
...the world go around
...the world go around.
Money makes the world go around
It makes the world go 'round.

:-))

*Για την "ιστορία", ο οικονομικός φιλελευθερισμός βασίστηκε πάνω στον κρατικό παρεμβατισμό (κράτη, θεσμοί, νομικά πλαίσια κουλουπού κουλουπού).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που σοκαρε με το σεξουαλικο του περιεχομενο
και απαγορευθηκε επι κυβερνησεως καραμανλη