Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008

Jumbo Be Beeeeeeeeee

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008

ΑΠΕΡΓΩ

Η πρώτη απεργία έγινε στο Σικάγο, τον Μάη του 1886 και αιματοκυλίστηκε από την άρχουσα τάξη.

Η απεργία είναι νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα (στο Σύνταγμα μας αναφέρεται στη παράγραφο 2, άρθρο 23, ενώ ο τρόπος άσκησης της προβλέπεται από το Ν. 1264/1982).

Απεργώ ενάντια στους ιδιοκτήτες των μέσων παραγωγής και στην οικονομική ολιγαρχία.

Σκοπός της απεργίας είναι η αδρανοποίηση των μέσων παραγωγής.

Η απεργία παρεμποδίζεται ποικιλοτρόπως (εκβιασμοί, ψυχολογικές πιέσεις, άσκηση βίας, απαγορεύσεις κλπ) χωρίς το κράτος και η δικαστική εξουσία να ευαισθητοποιούνται (αλλοίμονο).

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

Αχταρμάς

Και ενώ οι απεργιακές κινητοποιήσεις – πολύ καλώς – συνεχίζονται, ο Ζαχόπουλος συνέρχεται, ο κομιστής του DVD και όλοι οι «συνεργοί» στο έγκλημα μάλλον θα αθωωθούν την ίδια στιγμή που θα την πληρώσει μόνο η 36χρονη (για σπάσιμο, ακόμα 35 είναι?), η δικαιοσύνη είναι μονόφθαλμη και κατευθυνόμενη από τα καρτέλ της εξουσίας, ο Πασχάλης διατρανεί τη συζυγική του πίστη, ο Κούγιας όπου βρεθεί και όπου σταθεί (λέγε με και τηλεοπτικά παράθυρα) μας αποδεικνύει ότι είναι δικηγοράρα, παικτάρα, προεδράρα και τσαμπουκάρα, η Βατίδου θα την βγάλει με 2500 ευρώ τον μήνα, η γενιά των 700 ευρώ θα συνεχίσει να παίρνει 700 ακατέβατα, το τηλεοπτικό σκηνικό – με ελάχιστες εξαιρέσεις - έχει καταντήσει μια αηδία και μισή (μας έσωσε η απεργία της ΔΕΗ), η κυβέρνηση βρίσκεται προ νευρικού κλονισμού, ο εθνικισμός, ρατσισμός, φασισμός, καλά κρατεί (βίρα τις άγκυρες Άνθιμε, Χρυσαυγίτες κα Μπάτσοι), η Ελλάδα είναι Μακεδονική και για όλα φταίει το κράτος των Αθηνών (σύμφωνα με τον Ζουράρη το Μπαόκι), ο Λεμονής απολύθηκε και αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή ο ίδιος ο Κόκκαλης ή αλλιώς «Θείος» (στην ποδοσφαιρική πιάτσα), τα blogs συνεχίζουν να είναι στο μάτι του κυκλώνα γιατί αποτελούν απειλή για την εξουσία αλλά και τη συμβατική κατευθυνόμενη δημοσιογραφία…………μπλα μπλα μπλα μπλα…….εγώ λέω να «πάρω τα βουνά».

Τι καιρό να έχει άραγες στον Όλυμπο?

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2008

Κακά νέα και καλά νέαΝιώθω πραγματικά συμπόνοια για τον Έλληνα πολίτη (συμπεριλαμβανομένου και εμού). Σε μια προσπάθεια καθημερινής επιβίωσης, καλείται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα σκάνδαλα της κυβέρνησης (κοψοχέρηδες όλου του κόσμου ενωθείτε), με το ασφαλιστικό, την ιδιωτική παιδεία που είναι προ των πυλών, το Μακεδονικό, το Αλβανικό και τελευταίως με την ελευθερία στο διαδίκτυο ελέω blogs που βρέθηκαν στο στόχαστρο της πολιτείας. Μέσα σε αυτό το φαιδρό σκηνικό που έχει στηθεί ο Έλληνας πολίτης δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ζητείται κοινωνική και πολιτική συνείδηση. Σε αυτόν τον τομέα συνέβαλλαν τα ΜΕΓΙΣΤΑ τα blogs, αυτές οι ανώνυμες και ανεξάρτητες φωνές αντίδρασης και……ο Λάκης Λαζόπουλος. Ναι μην γελάτε. Αμφισβητείται το γεγονός ότι ο Λάκης μέσα από το «Τσαντίρι» ανέδειξε σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα? Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το 18,5% που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν προσθέσουμε και το 7,5% του ΚΚΕ, έχουμε ένα συνασπισμό της αριστεράς (το βιολί μου εγώ) της τάξης του 26%. Η αριστερά σιγά σιγά ξεπερνάει τις επιπτώσεις της πτώσης της Ε.Σ.Σ.Δ., ορθώνει πολιτικό ανάστημα και επανεμφανίζεται δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, αποτελώντας μια ελπίδα και ένα φως στην άκρη του τούνελ. Η Ελλάδα χρειάζεται πλέον την αριστερά όχι μόνο ως μια φωνή αντίδρασης και αντιπολίτευσης αλλά και ως εξουσία. Αναμφισβήτητα το "παιχνίδι" αποκτά ενδιαφέρον.

Stay tuned!!!!!