Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

Αύριο έχουμε εκλογές και κανονικά έπρεπε να γράψω κάτι. Δεν έχω καμία διάθεση όμως. Ο λόγος? Τους βαρέθηκα, τους σιχάθηκα, τους, τους, τους. Παρόλο που είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, με έχει πιάσει μια απογοήτευση τρομερή για αύριο αλλά και για το άμεσο μέλλον. Προσωπικά δεν περιμένω πολλά από την κοινοβουλευτική δημοκρατία (που γράφει ο Μαρξ για εκλογές?), αλλά για να μην κατηγορηθώ στα γεράματα για υπονομευτής της κωλοδημοκρατίας μας, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ. Παρακαλώ απομακρύνεται τα γυναικόπαιδα:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Ν.Δ., που υποστηρίζεις την πλουτοκρατία και γαμάς την μεσαία και κατώτερη τάξη (δικοί τους είναι αυτοί οι όροι, αυτοί τους καθιέρωσαν).

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ της Ν.Δ., που ψηφίζεται ως οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας και γαμάτε όλους τους υπόλοιπους συνάνθρωπους σας.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Π.Α.Σ.Ο.Κ., που σε πιστέψαμε κάποτε των καπότων και μας γάμησες τα όνειρα. Άντε γαμήσου τριπλά γιατί θες να γίνεις ΝΔ στην θέση της ΝΔ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του Π.Α.Σ.Ο.Κ., που πιστεύετε ότι είστε προοδευτικοί και έχετε Σ.Κ.Α.Τ.Α. στο κεφάλι σας.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΕ (ποιητική αδεία). Σε φάγαμε στην μάπα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, που Κυριακή βράδυ (οι νικητές) θα βγείτε να πανηγυρίσετε την μιζέρια σας και να κουνήσετε τα κωλοσημαιάκια σας ενώ χωράνε άνετα στον ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, που κρατάτε σε ομηρία την Ελλάδα εδώ και 300 χρόνια.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. και μαλάκα ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, παλιοφασίστα και ρατσιστή του κερατά.

ΑΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΙΤΕ οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ., που θεμελιώσατε με την ύπαρξη σας την θεωρία της εξέλιξης.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΛΟΓΕ (ποιητική αηδία too).

"Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουία. ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ. Δεν θέλω να με κάνετε σατράπη, ούτε συνένοχο σε κόλπα ομαδικά, απ' το blog μου σας στέλνω με αγάπη τα τραγουδάκια μου και δυο γλυκά φιλιά".

Με βλέπω από Δευτέρα βράδυ στην Tijuana:

εκεί που έχει τεκίλα, σεξ και μαριχουάνα................... (τελικά λες?)

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ενα μεγαλο αντε γαμησου σε ολους οσους προσκυνουν τα σοβρακα και τις φανελες των δολοφονων ηγετων μας.

Blackangel είπε...

Χαιρετίσματα από το Μέχικο παιδιά.

Ανώνυμε συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.

Στην "παραπλάνηση" τουλάχιστον εμείς οι blogges συμμετείχαμε ενεργά.

Γεια σου ρε πρεζατιβού.

Θέλουμε ακόμα πιο δυνατή συμμετοχή των blog στην πολιτική "ζωή". Ίσως ήρθε η ώρα για μια πανελλαδική συνάντηση - τουλάχιστον όσων αντδρούν.

Ευκαιρία να μας μαζέψουν όλους μαζί, χαχαχα.