Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Μια G8 θα μας σώσει


Διεξήχθει πρόσφατα στην Ιαπωνία, η σύνοδος κορυφής των οκτώ πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (ανάμεσα τους και η Ελλάδα - ελάτε ρε παιδιά, δεν έχετε καθόλου χιούμορ?). Συγκρατώ δύο διαπιστώσεις τις οποίες και σας παραθέτω παρακάτω:

"Σε γενικολογίες και ευχολόγια περιορίστηκαν οι ηγέτες των οκτώ πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών αναφορικά με την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης, για την οποία απλώς εξέφρασαν τη «βαθιά τους ανησυχία."

"Οι ηγέτες της G8 εμφανίστηκαν ανήσυχοι για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και τη διάδοση των πυρηνικών όπλων, όπως σημειώνεται στο εμφανίζονται στο ανακοινωθέν τους."

Με απλά λόγια, έγινε η σύσκεψη αυτή έτσι ώστε οι συγκεκριμένοι ηγέτες να δηλώσουν - για μια μία ακόμα φορά - την αδιαφορία τους και την μη θέληση τους για αρρωγή/επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων που απασχολούν τη διεθνή κοινότητα καθώς και την μονομανία τους (προφανώς με την καθοδήγηση των Αμερικάνων) στις χώρες της Ασίας που διαθέτουν πλουτοπαραγωγικές πηγές (λέγε με και Ιράν). Δεν καταλαβαίνω πχ την ανησυχία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και όχι για το αντίστοιχο του Ισραήλ. Είπα Ισραήλ ε? Διάβασα κάπου δήλωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ (γνωστού και ως "φυστικά") ότι: "το Ισραήλ διαθέτει τουλάχιστον 150 πυρηνικές κεφαλές", διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Ιερουσαλήμ ότι δεν αναπτύσσει πυρηνικά όπλα. Ξαναείπα Ισραήλ ε? Ξανάμανά διάβασα ότι: "Μετά το δημοσίευμα των New York Times την 20ή Ιουνίου περί ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν, υπήρξε και δεύτερη φημολογία από το αμερικανικό δίκτυο ABC News – αυτή τη φορά - όπου ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσε ανωνύμως ότι υπάρχει πλέον «αυξανόμενη πιθανότητα» για επίθεση πριν από το τέλος του 2009." και την άμεση απάντηση από τους Ιρανούς: “Το Ισραήλ δεν μπορεί να μας επιτεθεί" (κοινώς θα μας κ.....ι μια μάντρα @@), ενώ ο Ομπάμα στήριξε Ισραήλ VS Ιράν (άλλαξε ο αμερικανός και έβαλε τα όπλα του αλλιώς - μάζευε - ψήφους - και ας είναι και εβραικές) με δηλώσεις του στυλ «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ιράν θέτει μια εξαιρετική απειλή για το Ισραήλ και ότι το Ισραήλ λαμβάνει πάντοτε δικαιολογημένα αποφάσεις που εγγυώνται την ασφάλειά του». "Δικαιολογημένες"......Μπάρακ? Αυτό λέγεται επιλεκτκή δικαιολογία. Γιατί και οι τρομοκράτες "δικαιολογημένες" θεωρούν τις επθέσεις τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΣΙΠΑ" ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΤΕΛΟΣ (είμαστε γεννημένοι.....υπόδουλοι των αμερικάνων).

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (και ουχί ο θάνατος).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηγέτες της G8 είπατε ?

Όχι δά !!

Καλοπληρωμένα στελέχη πολυεθνικών είναι όλοι τους, και όχι μόνον αυτοί !!!

Άλλος πλασάρει αεροπλάνα, άλλος τάνκς, άλλος πυρηνική τεχνολογία, άλλος πετρέλαιο, άλλος αέριο, άλλος φθηνή εργατική δύναμη, άλλος καπ*τες ...

Και διαλογιζόμενοι εν μέσω
μαύρου χαβιαρίου, τυρού και αχλαδίου
λύνουν το πρόβλημα της φτώχειας,
ανταλλάσσοντας απόψεις γενικώς
και φυτεύοντας δενδρύλια ταξικής G8-ομοψυχίας .

Η υποκρισία στο ύψιστο σημείο.
Δέν πάμε καλά.

Κάπου θα ξεσπάσει
όλη αυτή η αλαζονεία των ισχυρών
και η γκετοποίηση ολόκληρων λαών.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες εξεγέρσεις των πεινασμένων.
(ακόμη και μέσα στις χώρες της G8)

Συζήτησαν λέει και για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Θέλετε να μάθετε που κατέληξαν ρευόμενοι και περδόμενοι οι G8 ?

- Στα αρχεία μας και αν λειώνουν οι πάγοι,
την στιγμή που έχει πετρέλαιο από κάτω.

Φιλικά
Gμηδέν

Blackangel είπε...

Gzero :-) είναι περιττό να σου πω ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ.

I totally agree my friend.