Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Είναι παρθένα……



Διαβάζω σήμερα από το news247.gr:

Άγνωστος πέταξε χειροβομβίδα, λίγο πριν τις 11.00 χθες το βράδυ, στο στέκι μεταναστών που στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το "Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα" στην οδό Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια.

Την ώρα εκείνη στο στέκι βρίσκονταν πολλά άτομα γιατί συνεδρίαζε ο σύνδεσμος αντιρρησιών συνείδησης, αλλά και στα υπόλοιπα γραφεία υπήρχαν διάφορα άτομα.
Η χειροβομβίδα χτύπησε στο παράθυρο, αλλά δεν πέρασε στο εσωτερικό του δωματίου καθώς υπήρχαν διπλά τζάμια. Έσπασε μόνο το εξωτερικό τζάμι, έπεσε στο πεζοδρόμιο όπου και εξερράγη.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν ζημιές σε τζάμι των γραφείων του στεκιού και του δικτύου καθώς και σε μια πολυκατοικία και μια καφετέρια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι είδαν ένα άτομο με ξυρισμένο κεφάλι να απομακρύνεται αμέσως μετά την έκρηξη προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Για την υπόθεση γίνεται έρευνα και προανάκριση από την κρατική ασφάλεια.


……και μου έρχεται στο μυαλό το εξής σύνθημα:

-Είναι παρθένα;
-Είναι!
-Είναι παρθένα;
-Είναι!
-(ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) Είναι παρθένα, του Φασίστα η χτένα, είναι παρθεεεένα, οεο είναι παρθεεεεένααααα...

Υ.Γ. Παραλλαγές του εν λόγω συνθήματος (π.χ. "Είναι άνεργος, είναι άνεργος, του φασίστα ο κουρέας " ή ακόμα καλύτερα, "Φασίστα, φασίστα, κάντα πιστολάκι") …….κλπ είναι ευπρόσδεκτα).

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για σιγά ρε παιδιά.
Εγώ που έχω καράφλα και όπως καταλαβαίνετε και η δική μου χτένα είναι παρθένα, πως θα αποδείξω ότι δεν είμαι φασίστας;

D.Angel είπε...

Ανώνυμε πέταξες εσύ χειροβομβίδα ο ε ο;;;
Μιλάμε συγκεκριμένααααααααααααα
Τα φιλιά μου!!!
Εχω τα νεύρα μου φεύγω

Blackangel είπε...

Ανώνυμε (αν και σου απάντησε η Dreamer Angel), αν έχεις διαβάσει το "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" παραπάνω από μία φορές, αν έχεις σπίτι σου όλα τα βιβλία του Πλεύρη, αν, όταν χαιρετάς χτυπάς ταυτόχρονα και το τακούνι του δεξιού ποδιού, αν χτενίζεσαι με ξυράφι, αν όταν ακους Βάγκνερ σου έρχεται να καταλάβεις τη Πολωνία, τότε θα πρέπει να ανησυχείς.

;-)))

Γεια σου βρε Αγγελ-άκι νευριασμένο. Θα έρθω από εκεί να μάθω την αιτία. ;-)

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Εμένα πάλι το όλο σκηνικό με τη χειρο βομβίδα γιατί μου θυμίζει κάτι???

Blackangel είπε...

Τι σου θυμίζει Νάντια?

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Toν τσαμπουκά του αστυνομικού στο 15χρονο Αλέξανδρου.Όλοι θυμόμαστε τι έγινε.Μήπως κάποιοι ανεγκέφαλοι επιδιώκουν μιαν επανάληψη;

Lefki είπε...

Νάντια...
εγώ θυμήθηκα κάτι άλλο. Είμαι και λίγο μεγαλύτερή σου βλέπεις...
Θυμήθηκα τον κύριο Βασιλόπουλο, αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας την περίοδο του φιάσκου με τον Ματέι, που "πήρε στα χέρια του" την κατάσταση και πήγε αυτοπροσώπως να συλλάβει τον Ματέι ώστε να δούμε όλοι "τι ικανός και καλός αστυνομικός είναι", με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας κοπέλας καθώς και του ίδιου του Ματέι...
Η χειροβομβίδα εκείνη, έλεγαν οι αστυνομικοί που προκαλούσαν τον κακοποιό να την ρίξει, ήταν τζούφια. Τότε εκείνος άφησε τη χειροβομβίδα μέσα στο παντελόνι της κοπέλας και την έσπρωξε προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του, αλλά όπως απεδείχθη, χωρίς να βρουν τον στόχο τους. Η χειροβομβίδα εξερράγη την ώρα που ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τραβούσε την κοπέλα έξω από το διαμέρισμα.
Τι σου λέω τώρα...θα έχεις χίλια δίκια ό,τι και να πεις. Πώς τα κατάφερα και μπέρδεψα φασίστες, αντιρρησίες συνείδησης, χτένες, παρθένες, χειροβομβίδες και αστυνομίες,π...ες και βούρτσες, ούτε κι εγώ το ξέρω!

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Σωστά τα λές με μιά όμως λεπτομέρεια,δεν σκοτώθηκε τότε ο Ματέϊ,αλλά τον καθάρισαν στις φυλακές αργότερα,αφού έκανε κι άλλη μία απαγωγή και ξεφτύλισε για πολλοστή φορά τις αρχές...ασφαλείας.

Blackangel είπε...

Κορίτσια σας βλέπω ενημερωμένες.

Μπράβο σας.

Η περίπτωση Ματέι και η Νιόβης.

Η πρώτη τηλεδιαπραγμάτευση.

Η πρώτη απόπειρα ισοψηφισμού της ανθρώπινης ζωής με τα τηλεοπτικά νούμερα (αναφέρομαι και στην AGB).

Μετά ακολούθησαν τα reality shows.

:-(

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Μια απ' τα ίδια, και η ανεγκεφαλιά των "μαύρων" στην τσίτα! Ο φασισμός απλώνει τα δίχτυα του.

Τα φιλιά μου.