Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κινητοποιήσεις

"Από την Τετάρτη κατάληψη του κέντρου της Αθήνας και όλων των μεγάλων πόλεων.

Από την ώρα της πορείας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις μεγάλες πόλεις με αφορμή την πανελλαδική απεργία, να καταλάβουμε τις πόλεις. Να μην φύγει κανείς μέχρι να πάρουν πίσω τα μέτρα. Καθιστική διαμαρτυρία, ειρηνική που θα κλείσει το κέντρο των πόλεων για όσο χρειαστεί. Να μετατρέψουμε με το έτσι θέλω την απεργία σε διαρκείας και να μην κουνηθούμε αν δεν νικήσουμε! Στην Αθήνα να ξεκινήσουμε αποκλείοντας τη Βουλή, την Ομόνοια και τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ στο κέντρο.

Οι μπλόγκερς προσππάθησαν να "πουν" κάτι πριν από καιρό και τώρα πρέπει με την κίνησή τους να "φωνάξουν" δυνατά...

Υπάρχει ομάδα στο φατσοβιβλίο. Προωθήστε το σε όσους νομίζετε, ανεβάστε το στα μπλογκς που διαβάζετε, στους δικούς σας χώρους. Μέσα σε τρεις μέρες πρέπει να το έχουν μάθει όλοι, σε όλη την Ελλάδα. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Ας αρχίσουμε από κάπου!
"

13 σχόλια:

D.Angel είπε...

Πού είσαι εσύ βρε;;;;
Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες ένα πράμα.......
Φιλιά πολλά

Blackangel είπε...

Ακριβώς σκοτεινό αγγελάκι.

Νομίζω πως οφείλουμε να είμαστε ΟΛΟΙ στους δρόμους και πουθενά αλλού.

Kisses too.

vague είπε...

Τα λέμε αύριο λοιπόν..
Στους δρόμους.
;)

Blackangel είπε...

Θα φοράω ένα μαύρο μπλουζάκι που γράφει στην πλάτη Blackangel 69. :-))

Knock knock me. ;-)

vague είπε...

χαχαχαχαχαχα, αυτά δεν τα λένε δημοσίως. Αν τώρα σου να κλέψουν την ιδέα του logo στη μπλούζα και βρεθούν κι άλλοι με το ίδιο μπροστά μου, ποία η θέση μου; ;))

Άθεος είπε...

ΠΑΜΕ!
Δηλαδή πάω, φεύγω τώρα!

Blackangel είπε...

Riski υπάρχει και logo μπροστά στη μπλούζα με χαμογελαστό αγγαλέκι αν και με όλα όσα έγιναν σήμερα μας βλέπω για logotherapeia. :-(

Άθεος (δε χρησιμοποιώ γενική για να μη σου "σκοτώσω" το nick) είχε πολύ κόσμο. Αν έλειπαν τα έκτροπα βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας όλα θα ήταν τέλεια.

Αλλά μετά την απώλεια τριών αθώων και μετά την καπηλεία που έτυχε το γεγονός από εξουσία και δημοσιογραφικό λόμπι (αυτοί και αν είναι για ξερατά) δεν έχω καμία ελπίδα. :-(

Πάει και η βάρκα. Μόνο το άγνωστο αγναντεύω με απαισιοδοξία.

Υ.Γ. Η εικόνα του κόσμου να ανεβαίνει τα σκαλιά της βουλής μου θύμισε ταινίες με θέμα την κατάληψη της Βαστίλλης. Άσχημες εποχές για πρίγκιπες.

Blackangel είπε...

*αγγαλέκι = αγγελάκι

Είπαμε.....logotherapeia

Άθεος είπε...

Θα σχολιάσω μόνο το Υ.Γ. Μακάρι η χθεσινή εικόνα να θύμιζε την κατάληψη της Βαστίλης. Γιατί τότε, πραγματικά θα ήταν άσχημη εποχή για πρίγκιπες.
Όμως, εμένα μου θύμισε εποχές του Σπάρτακου, όταν οι δούλοι ξεσηκώνονται στους φεουδάρχες.
Χρυσή εποχή για πρίγκιπες, Blackangel αφού στο Σύνταγμα καμιά λαιμητόμος δεν στήθηκε!

Blackangel είπε...

Έχεις δίκιο.....την αλλάζω την παρομοίωση αν θες. :-)

chic Gucci shirts είπε...

wow wow!

friv 3 είπε...

Η ιστορία που σχετίζονται με το χρόνο και αυτό που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά λιγότερο. ό, τι μπορεί να βελτιωθεί και τι πρέπει να δαπανήσουν λήψη.

fifa14kk είπε...

Hellfire wedding ring is actually Bound by Pick-up and requires stage 70 for you to provide, when you program to not play ros, you will not obtain it.Brand new Hellfire Diamond ring Making MaterialVial involving Putridness, Idol involving Fear, Leoric's Regret and also Center associated with Wicked must create a new hellfire ring.Each kind of material need a single part.
FIFA 15 Coins PS3

FIFA 15 Coins PS4