Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

HR 1955

Διάβαζα πριν λίγες μέρες στην Ελευθεροτυπία ότι η αμερικανική Βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε ένα νέο πιο αυστηρό αντιτρομοκρατικό νόμο – εν συντομία HR 1955 – σύμφωνα με τον οποίο τιμωρείται ακόμα και η σκέψη ως τρομοκρατική. Πιο συγκεκριμένα στοχοποιούνται το internet (σώπααααα) και οι ερασιτεχνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ως μέσα γέννησης και προώθησης της τρομοκρατίας, τα λεγόμενα «εγκλήματα σκέψης». Οι επικριτές του νόμου ισχυρίζονται ότι ο νόμος έχει πολλές ασάφειες (κάθε νόμος έχει, θα πρόσθετα εγώ) με συνέπεια οι πολίτες να είναι στο έλεος της εκάστοτε εξουσίας (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα).

Φαντάζομαι ότι το προηγούμενο μου άρθρο είναι ένα «έγκλημα σκέψης» σύμφωνα με το νέο έκτρωμα των αμερικανών.

---------------------------------------------------------------------------------

ΕΜΒΟΛΙΜΟ ΑΣΧΕΤΟ # 1

Κατασκευάζεται στο Μαρούσι ένα νέο εμπορικό κέντρο το Golden Mall, το οποίο όμως θα απευθύνεται στα «γερά πορτοφόλια», σε αντίθεση με το γνωστό μας Mall το οποίο αφορά όλα τα βαλάντια. Έσκασα στα γέλια όταν το διάβασα, μια και φαντάζομαι το σκηνικό με τους κάθε λογής Ελληνάρες που θα ψωνίζουν από το The Mall και θα λένε ότι αγόρασαν ένα προϊόν από το Golden, ή από τους ψωνάρες που θα πηγαίνουν να καταθέτουν ένα μισθό στο Golden μόνο και μόνο για το καύχημα.

Δεν περίμενα ποτές ότι μια επίσκεψη σε ένα εμπορικό κέντρο μπορεί να αποτελέσει μια πράξη ταξικής διαφοροποίησης χαχαχα.

Σταματήστε τις απεργίες, τις συγκεντρώσεις, τις πορείες κλπ κλπ.

ΟΛΟΙ GOLDEN.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ MC DONALDS ΤΩΡΑ.

Επειδή και εγώ δεν διαφέρω από εσάς (παρόλα όσα λέω) θα πω μόνο ένα πράμα:

MALAKAS GENITHIKA, MALAKAS THA PETHANO (αν νιώθετε την ανάγκη να βάλετε πληθυντικό δεν θα σας χαλάσω το χατήρι). :-))))

Δεν υπάρχουν σχόλια: