Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Η Saron, η Mariah και...το κακό συναπάντημα


"Καλά να πάθουν. Φταίει το κάρμα τους που επί χρόνια καταπιέζουν τον Θιβετιανό λαό". Τάδε έφη το βαθύ λαρύγγι του Χόλυγουντ, η γυναίκα που έγινε διάσημη όχι με την ηθοποιία της αλλά με το....μουνί της, η "Κυρία" (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ψώρα) Saron Stone, για τα θύματα του φονικού σεισμού των 7,9 ρίχτερ στην περιοχή της Σετσουάν ανάμεσα τους και δεκάδες βρέφη, παιδιά, άνθρωποι άρρωστοι και ανήμποροι, ηληκιωμένοι κλπ κλπ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟ χόλυγουντ παίρνει για άλλη μια φορά θέση υπέρ των αδυνάτων. Όπως έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια υπέρ των παλεστινίων ή των ιρακινών ή των σέρβων κοκ. ΤΙ? ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ? Έλααααααα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. Βρε άντε γαμηθείτε νούμερα. Για αυτό προτιμώ το Μπόλυγουντ και τους τύπους με τη βούλα (όχι την πατουλίδου) στην μάπα. Αλλά εγώ επιμένω και παραμένω στην παραλογική της Κας Πέτρας. Έχουμε λοιπόν τη φύση να εκδικείται για μια κακώς εννοούμενη κυβερνητκή πολιτική. ΩΡΑΙΑ. Άρα να φανταστώ ότι οι πλημμύρες και οι καταστροφές σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό στην Ν. Ορλεάνη οφείλονταν στο κακό κάρμα των αμερικανών που καταπιέζουν τον υπόλοιπο κόσμο? ΣΥ ΕΙΠΑΣ γεροντοΣάρον. Εγώ νομίζω πως στην επόμενη λιποαναρόφηση ή λίφιτνγκ να προτείνεις να σου κάνουν και.....λοβοτομή.

Διαβάζω κάπου - μεταξύ των άλλων αηδιών - ότι "....σε γενικό ρεκτιφιέ λέγεται ότι υπεβλήθη πριν από δύο μήνες η τραγουδίστρια Maria Carey. H 37 χρονη Mariah έδωσε - σύμφωνα με τους ειδικούς, πάνω από 150.000 δολλάρια για: μερικά botox στο πρόσωπο, πλαστικής μύτης, ένα χημικό peeling (τι είναι αυτό?), fillers (τι είναι αυτό too?) και λιποαναρρόφηση στην κοιλιά αλλά και σε στομάχι, μέση, γοφούς και μηρούς". ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΤΙΜΗ. Ρε παιδιά συγνώμη αλλά είναι ζωή αυτή? Και ωραία τα έκανε όλα αυτά. Σταμάτησε να είναι βούρλο? Γιατί όλα αυτά, αυτό δείχνουν. Δεν θα αντέξω να δω τη Μαρία σαν τον Φλωρινιώτη ένα πράμα. Η Mariah η άσχημη. Για αυτό εγώ προτιμώ τους παχουλούς/ές για παρέα (συγνώμη Στελάρα). Γιατί δεν είναι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα. Σώματι - μόνο - υγιή, νους ασθενής. Έχω σιχαθεί τα πρότυμα αντρών με τους κοιλιακούς φέτες (δεν είναι ζήλεια έχω και εγώ φέτα αλλά στο ψυγείο μου) ή των αδύνατων-ανορεξικών γυναικών χωρίς πιασίματα (ερωτικές χειρολαβές κοινώς). Πάω να χτυπήσω ένα διπλό τσίμπεργκερ για να ηρεμήσω.

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω παρουσιαστής ή μέλος πάνελ πρωινάδικου. Να νομίζω ότι διασκεδάζω τον κόσμο, να χασκογελάω ανούσια, να ζω ψευτοευτυχισμένος μέσα στην άγνοια μου και μοναδικό μου άγχος να ειναι η χαλάουα και τα.....νούμερα (κάθε είδους, από έμψυχα - συμπεριλαβανομένου του εαυτού μου - μέχρι της AGP). Εναλλακτικά θα μπορούσα να πω μεσοαστός που θέλει να γίνει μεγαλοαστός - σαν τον "φίλο" μου τον Μάκη - που επίσης ζει ευτυχισμένος μέσα στην άγνοια του ή αμόρφωτος αγρότης σε ένα χωριό. Απορρίπτονται και τα δύο γιατί το πρώτο είναι πιο κοντά στην φύση μου (και το έχω σιχαθεί μια και το συναντώ σε διάφορες εκδόσεις καθημερινά) και όσον αφορά το δεύτερο δεν αντέχω τη χειρωνακτική εργασία και το σκάψιμο (μόνο το θάψιμο μου αρέσει για αυτό προσανατολίζομαι στο πρωινάδικο).

ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ. :-))

2 σχόλια:

D.Angel είπε...

Εσυ δεν πας καλα εμεις τι σου φταιμε;;;;εεε;;;;
Πες κι αλλα μ αρεσει
χα χα χα

Blackangel είπε...

Χαχα, γεια σου ονειροπόλο και πάντα ερωτευμένο αγγελάκι.

Είπαμε, να προσέχεις τα φτερά σου.

Όλη μέρα τσουπ τσουπ.

;-))