Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

AMERICA FUCK YEAH!!!



Τα μάθατε τα νέα έτσι? Το «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», δημοσιεύει έγγραφο «φωτιά» (πάντα ήθελα να γράψω αυτή την πομπώδη μαλακία που διαβάζω τόσα χρόνια σε σοβαρά – δήθεν – έντυπα), όπου και αποκαλύπτει ότι η πολυαναμενόμενη πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων, ήταν προϊόν συνεργασίας της αμερικανική κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων κ. Γκρούεφσκι και με τον προέδρο των Σκοπίων κ. Τσερβένκοφσκι.



Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύει απόρρητο τηλεγράφημα του Στέητ Ντιπάρτμεντ, σύμφωνα με το οποίο, η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στα Σκόπια, είχε ενημερώσει την κυβέρνηση Γκρούεφσκι για το περιεχόμενο του σχεδίου από τον περασμένο Ιούλιο. Η αμερικανίδα πρέσβειρα αναφέρεται στην ονομασία «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας» και σημειώνει ότι τα περί μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας θα διευθετηθούν, με παράκαμψη της Ελλάδας, μέσω εσωτερικού εγγράφου του ΟΗΕ.

Το σύνθημα «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» είναι πιο επίκαιρο στις μέρες μας από ότι ποτέ. Από την πτώση της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, «παίζουν» μόνοι τους στο γεωπολιτικό παιχνίδι και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κυριαρχία τους σε όλο τον κόσμο είτε με τη βία, είτε με τη διπλωματία, με μία βασική διαφορά. Η διπλωματία τους βασίζεται στον φόβο που προκαλεί η στρατιωτική τους δύναμη. Προσωπικά χάρηκα το ξύπνημα της Ρώσικης «Αρκούδας» - παρόλο φανατικός αντιμπεριαλιστής - στην Οσετία και εύχομαι να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο για να λειτουργήσει ως αντίπαλο δέος κα «αντίβαρο» στην παγκόσμια κυριαρχία των Αμερικάνων όπως παλιά. Το ότι αυτή την ιστορία θα την πληρώσουν οι λαοί αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει λύση? ΝΑΙ. Αφύπνιση συνιδήσεων, δράση και μείωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ανάμεσα στους απλούς πολίτες (το θεωρώ γεννεσιουργό αιτία του ιμπεριαλισμού).

Το πιο αστείο της υπόθεσης, είναι ότι στην περίπτωση των Αμερικανών ισχύει το «ελληνικό» έξω πάμε καλά αλλά μέσα σκατά (στα μούτρα τους). Φτώχεια και μιζέρια μαστίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ σύμφωνα με τους “New York Times”: «..37 εκατομμύρια και πλέον Αμερικανοί ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας».

Διάβαζα τις προάλλες ότι ένας 45χρονος άνδρας με MBA στην οικονομία από το Λος Άντζελες απελπισμένος από την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, - πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και την πεθερά του, για να δώσει στη συνέχεια τέλος και στη δική του ζωή. Να μην αναφερθώ και σε όσους γυρίζουν σε ξύλινα κουτιά από τις εμπόλεμες περιοχές που οι ΙΔΙΟΙ έχουν δημιουργήσει.


Να το αλλάξουμε λίγο το σύνθημα? «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» (ανάμεσα στα «θύματα» συγκαταλέγονται και οι πολίτες τους με σοβαρή όμως υπευθυνότητα και των ίδιων βεβαίως βεβαίως).

Δεν υπάρχουν σχόλια: