Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΑ



"Προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λάρισα, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν διαρροές θεμάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο μετά από καταγγελία της Διεύθυνσης Β΄/Βάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Θεσσαλίας, και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες, για να διαπιστώσουν αν όντως γινόταν αναπαραγωγή των θεμάτων πολύ νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα
."

ΠΗΓΗ pathinder news

Τελικά η Λάρισα πέρα από το τυρί, τις γκαρσονιέρες και την ΑΕΛ, φημίζεται πλέον και για την παραπαιδεία της. Φυσικά και αστειεύομαι. Το θέμα δεν είναι ο τόπος. Αλλού είναι το πρόβλημα. Τα ρεπορτάζ “ομιλούν” για υποψία διαρροής. Εγώ όμως θεωρώ ότι “η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια”. Το γεγονός αυτό δείχνει για άλλη μια φορά πως είναι στημένος αυτός ο παράνομος μηχανισμός με τις ευλογίες πάντοτε και των δύο κομμάτων σε βάρος των παιδιών αυτού του τόπου που αποτελούν και το μέλλον του. Η εκάστοτε κυβέρνηση τους "περνάει" το μήνυμα της αρπαχτής, της κομπίνας, της ανισότητας (αυτοί που διαθέτουν χρήματα θα πάρουν τα θέματα) και του “σώζω τον εαυτό σωθείτε” εν γένει. Μια χαρά τα βρίσκω όλα. Σκατά σπέρνεις, σκατά θα θερίσεις, συγνώμη κιόλας αν τρώτε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ. :-)

Υ.Γ. Πάω να δω ΠΑΝΙΑ, να γελάσω με άρρωστους ανθρώπους και να διασκεδάσω τον πόνο μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: