Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ


Κυρίες και Κύριοι, διακόπτουμε το σερφάρισμα σας για να σας ανακοινώσουμε ότι κυβερνητικά στελέχη (και ουχί μόνο) διαπράττουν απόπειρες αυτοκτονίας ο ένας με τον άλλον σε μια απίστευτη κρίση συνειδήσεως για τα λεφτά που φάγανε. Η θεωρία των «πουλιών» κατέρρευσε και έτσι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα σκάνδαλο αλλά mounicagate προς απογοήτευση των μεσημεριανών εκπομπών τα οποία θα στραφούν πλέον στο εξώγαμο του…….Πασχάλη.



Τους έχει πει κανείς ότι αρκεί να……παραιτηθούν?

ΟΜΑΔΙΚΩΣ. Όπως ήρθαν έτσι να μας αδειάσουν την γωνιά.

Περιμένουν οι άλλοι με αγωνία εξάλλου. Αυτοί….κλέφτες θα γίνουν?

Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε το σερφάρισμα σας.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι διαλεγουν ολοι τοσο ηλιθιες μορφες αυτοκτονιας;............

Blackangel είπε...

dimitris1965 @ Τουλάχιστον φίλε Δημήτρη αυτοί αποδεικνύουν ότι έχουν συνείδηση εν ενεργεία. Με τους άλλους τους αναίσθητους τι θα κάνουμε. Σε οποιαδήποτε άλλη δυτικοευρωπαϊκή χώρα ("Ανήκομεν εις την Δύση" δεν είχε πει ο εθνοσωτήρας?) η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί μετά από τόσα σκάνδαλα. Αλλά δεν φταίει κανείς. Εμείς φταίμε.

:-(

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά Καλή Χρονιά!!!!!!
το γαμώτο είναι ότι μόνο στην απόπειρα μένουνε...Και όπως λέει και ο λαός "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει" κολλάει απόλυτα το ρητό στην περίπτωση αυτή.....και ΄μ'αυτά και με τ'άλλα στο τέλος όχι απλά θα την σκαπουλάρουν αλλά θα βγουν και θύματα απο πάνω.εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι....
ότι και να πούμε ΄περιτεύει...
"τα λόγια είναι περριτά" που λέει και η Μαρινέλα.

Αυτοί δεν αλλάζουν με τίποτα,ούτε και μεις φυσικά,γιατί κάθε φορά τόσα γίνονται και μεις εκεί σαν τα χαϊβάνια τους ίδιους και τους ίδιους να εκλέγουμε.

Φαίδρα

Blackangel είπε...

Φαίδρα@ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Η πλάκα είναι ότι δεν επιζητούμε τον φυσικό αφανισμό τους αλλά τον πολιτικό τους.

Καλώς μας ξαναήλθες.

:-))