Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Φύγε εσύ, έλα εσύ


Και ενώ με είχε πιάσει η ζέση (σε λίγο πιάνει και η ζέστη) με το Βαλκανικό, η επικαιρότητα με αναγκάζει να αλλάξω ρότα (ρόδα άλλαξα προχθές) καθώς μπορεί να απαυτώνεται (γαμιέται ήθελα να γράψω) το σύμπαν αλλά όταν πρόκειται για το μεγάλο έρωτα της ζωής μου (μετά τα παιδιά μου και τη Σκλερανίκοβα) εκεί η γη σταματάει να γυρίζει, οι πλανήτες κοροϊδεύουν τους αστρολόγους και οι προτεραιότητες αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν σαν έναν εφιάλτη. Είναι Κυριακή 20.45 και έχω φάει τέσσερα γκολ από τον ΟΦΗ (στον οποίο παίζουν καμιά δεκαριά παίκτες του Παναθηναϊκού και από ότι λένε οι ολυμπιακοί μας ανήκει) στη γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας μου. Και ενώ χωνεύω τα γιουβαρλάκια (είναι σαν μπάλες ή…) της γυναίκας μου και προσπαθώ να εξηγήσω στον γιο μου πώς η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ξεκινάνε οι ειδήσεις των 9. Suddenly I realize that ο Δήμαρχος του Παρισιού έχει αναρτήσει ένα πανό για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Παναθηναϊκών οπαδών. Ξαφνικά η κάμερα γυρίζει και βλέπω τον Πύργο του Άιφελ με ένα τεράστιο πανό που γράφει: «ΠΟΥΛΑ ΚΑΡΚΙΝΕ», ενώ στα Ηλύσια Πεδία ένα άλλο γράφει: «ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ» ξαφνικά ξυπνάω εφιδρωμένος και λέω: «I HAVE A DREAM». Ο ολετήρ των ονείρων και των ψευδαισθήσεων μου είναι η ουροδόχος κύστης μου. Την ώρα που την αδειάζω και φαντάζομαι τον Βύντρα να σηκώνει το Champions League, σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω την καζούρα της επόμενης μέρας και ταυτόχρονα ακούω τον γιο μου να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν συμμαθητή (ομοιδεάτη) του συζητώντας το ενδεχόμενο να απουσιάσουν την επόμενη μέρα από το σχολείο μήπως και γλυτώσουν την πλάκα από τους gayroys. Λύτρωση στον εφιάλτη τον δικό μου, του γιου μου, καθώς και εκατομμυρίων άλλων Παναθηναϊκών δεν βλέπω. Μια μικρή αχτίδα φωτός όμως την βλέπω ο χούστης. Πως? Α δεν τα μάθατε? Διαβάστε την παραπάνω αφίσα και ελάτε όλοι οι Παναθηναϊκοί την Κυριακή στο Πεδίο του Άρεως με κατεύθυνση το γήπεδο της ομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μήπως και διώξουμε τον τύραννο, τον δικτάτορα, τον απαλλοτριωτή των ονείρων μας, από την ομάδα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xixixixi, βλε μπλακουλη, αυτα τα μνμτ που αφηνουν κατι τετοιοι λεγονται σπαμ κ το κανουν για να αυξησουν την επισκεψιμοτητα των σελιδων τους για να παρουν γκαφρα απο τις διαφημισεις..
Μη τσιμπας ;)
Σβηνε τα :D



Ps: Βαριομουν να συνδεθω για να αφησω κομεντ, κ βαζω απλως το νεημ ;)

Blackangel είπε...

Ναι ε? Α ο μάλαξ χαχαχαχα.....

Να σου πω την αλήθεια το κατάλαβα όταν δέχτηκα και άλλα μηνύματα.

:-))

Αλλά ήτο πλέον αργά.

Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγες επισκέψεις.

Εγώ για να ανεβάσω τα hits μου λέω να εμφανιστώ γυμνός αλλά σκέφτομαι μετά τα γυναικόπαιδα που θα τρέχουν έντρομα χαχαχαχα.

Θενκς Τιραντάκι μου. ;-)