Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

Κόκα Κόλα, πάει με όλα

Οι φωτογραφίες είναι από τη γειτονική Τουρκία (δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να γίνετε και εδώ κάτι τέτοιο βέβαια).





ΣΤΑΔΙΟ 1ο

Διαδικασία αποστειρώσεως
Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας: Σκούφοι, ποδιές κλπ.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο

Συσκευασία


Από το προσεγμένο αποστακτήριο μεταφέρεται το πολύτιμο μείγμα από τα μεγάλα μπουκάλια στα μικρά. Τα καπάκια είναι προσεκτικά συσκευασμένα ανάλογα τη γεύση: Oranzina – Pepsi – Coca Cola κλπ.

ΣΤΑΔΙΟ 3ο

Μικρομετρικό γέμισμα απουσία οξυγόνου

ΣΤΑΔΙΟ 4ο

Διοχέτευση ανθρακικού «εν κενό»

ΣΤΑΔΙΟ 5ο

Συσκευασία με υπεραυτόματες μηχανές


ΣΤΑΔΙΟ 6ο

Ποιοτικός έλεγχος

Τα μπουκάλια εκτίθενται σε φασματοσκόπιο τελευταίου τύπου για τον έλεγχο της χρωματικής αποκλίσεως.


Στην υγειά σας


Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από το gettyimages.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ,εγώ να τα βλέπω αυτά που είμαι τόσο εξαρτημένη απο αυτή την άτιμη κοκα κόλα.
Ναρκωτικό σκέτο.
Τόσες και τόσες προσπάθειες να την κόψω,αλλά μάταια.Λίγο καιρό απο΄τοξίνωση και πάλι μετα μούτρα.
Είμαι αδιόρθωτη το ξέρω.....
Χρειάζεται να τιμωρηθώ παραδειγματικά!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Φαίδρα

Ανώνυμος είπε...

gog said...
Λοιπόν, έχουμε και λέμε ...
-ψάρια δεν μπορούμε να φάμε γιατί τα ψεκάζουν με βορικό οξύ
-κρέας δεν μπορούμε να φάμε γιατί τα περισσότερα είναι ληγμένα (εδώ στον Πούτιν δώσανε, εμάς θα σκεφθούν;)... αφήστε δε τον τρόπο που μεγαλώνουν τα ζώα (από οποία παράγονται τα κτηνοτροφικά είδη)
-λαχανικά δεν μπορούμε να φάμε γιατί οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ίχνη από υπολείμματα πυρηνικών στοιχείων (που διαχύθηκαν στην ατμόσφαιρα μετά από δοκιμές και ατυχήματα, μερικά από τα οποία διατηρούν τις ιδιότητές τους για χιλιάδες χρόνια)
-αναψυκτικά δεν μπορούμε να πιούμε να χωνέψουμε (το βορικό οξύ, τα σάπια και τα πυρηνικά ιχνοστοιχεία που έχουμε καταναλώσει)
-καλλυντικά(ακόμα και το σαπούνι θεωρείται πλέον επικίνδυνο, σύμφωνα με τον Εισαγγελάτο)δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χωρίς να σκεφθόμαστε τις καρκινικές συνέπειες
-κοιμόμαστε πάνω σε στρώματα που η "γέμισή" τους περιέχει από τρίχες μέχρι σκουπίδια και ...

... με τον ύπνο αυτό του δικαίου θεωρούμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία που έχει βελτιώσει το επίπεδο ζωής της, επειδή :
-ανοίγουμε τη βρύση και τρέχει νερό (αμφιβόλου ποιότητας) αντί να πηγαίνουμε στην πηγή,
-μαγειρεύουμε την τροφή μας χωρίς να χρειαστεί να την κυνηγήσουμε στο δάσος ή να την καλλιεργήσουμε στο κτήμα (έτσι δεν υποχρεούμαστε και σε "δεκάτη")
-έχουμε διαμέρισμα να στεγάσουμε την οικογένειά μας (εστία), παρέα με άλλες 10 εστίες με τις οποίες όμως δεν διατηρούμε καμία κοινωνική επαφή (κοινώς δε μιλιόμαστε)
-δουλεύουμε χωρίς τον βούρδουλα του φεουδάρχη-ευγενή (ο μόνος φόβος προέρχεται από τον πληθωρισμό), εξοικονομώντας κάποια χρήματα τα οποία τα μετατρέπουμε αμέσως σε καταναλωτικά αγαθά (αυτοκίνητα, κινητά, τηλεοράσεις κ.λπ.)
-διατηρούμε δύο τουλάχιστον οχήματα ανά οικογένεια, επιβαρύνοντας τον ουρανό (που όπως φοβάται και ο αρχηγός των Γαλατών "κάποια στιγμή θα μας πέσει στο κεφάλι") με τα ίχνη άνθρακα που αφήνουμε
-έχουμε home cinema και 3-4 τηλεοράσεις ακόμα ανά οικογένεια γιατί δεν επιτρέπεται η "απώλεια" των τόσο σημαντικών τηλεορασοπαραγώγων, επειδή θα αλλάξουμε δωμάτιο(!)και γιατί έτσι μπορεί το κάθε μέλος να βλέπει το δικό του τηλεσκουπίδι απομονωμένο από τους υπόλοιπους (αναπολώντας τις εποχές που όλη η οικογένεια μαζευόταν στη μία και μοναδική τηλεόραση του σπιτιού για να δει το "Αλάτι και Πιπέρι" του Φρέντυ Γερμανού)και τέλος
-έχουμε πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό της "Υγείας" (αρκεί να έχουμε λεφτά) για να θεραπευθούμε από τις ασθένειες (όσοι μπορέσουμε) που ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε.

Τελικά, η ΖΩΗ είναι ΩΡΑΙΑ για μας που έχουμε μόνο τα παραπάνω προβλήματα ... "αυτοκτονούμε" μόνοι μας σε μια κοινωνία "αυτοδιάθεσης" !
Γιατί είναι ωραία; γιατί υπάρχουν κοινωνίες που δεν αποφασίζουν μόνες τους να πεθάνουν αποφασίζουν ΑΛΛΟΙ για αυτές

Blackangel είπε...

Φαίδρα said:...............
--------------------------------

Μικρή μου Φαίδρα νομίζω σου δίνει την απάντηση η Γογώ. Τελικά ΟΛΑ απαγορεύονται. Απλώς δεν είναι κακό να ξέρεις και να μην σε περνάνε για μαλάκα. Αν και το post με την Pespi (or what ever) το έβαλα πιο πολύ για πλάκα. Πιστεύεις κατά βάθος ότι και από το εργοστάσιο να βγει, κάνει λιγότερο κακό?

Blackangel είπε...

Gog said:..................
---------------------------------

Σε αποθέωσα στην απάντηση μου στη Φαίδρα.

Σκέψου πόσο άδικο είναι και πόσο λάθος κατανεμημένος είναι ο πλούτος από τους έχοντες την εξουσία στον κόσμο που άνθρωποι πεθαίνουν γιατί δεν έχουν να φάνε ενώ άλλοι από το πολύ φαί.

Δεν συζητάω για την ψευδαίσθηση της κοινωνίας της αφθονίας.

Υ.Γ. Πότε θα φάμε ψάρια μια και το ανάφερες? :-)

Ανώνυμος είπε...

katerinio wants to say.....

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο είμαι βεβαία πως τα λεγόμενα της γιαγιούλας μου, δεν ήταν απλά εικασίες και σενάριο επιστημονικής φαντασίας...
Μου έλεγε λοιπόν, πως κάπου, σε κάποιο θρησκευτικο βιβλίο (δεν τα πάω καλά με αυτά - Κατα Ιωάννη ή Παύλου) αναφέρει, οτι θα έρθει ο καιρός που θα έχουμε όλα τα αγαθά γύρω μας , δίπλα μας αλλά δεν θα μπορούμε να τα "γευτούμε".
Τώρα θα πείτε τι μαλακίες γράφω, αλλά είμαι πια τόσο απογοητευμένη απο όλα αυτά που μας βομβαρδίζουν με ότι ακουμπάει ένα ανθρώπινο χέρι, που έχω φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι...αν εγω ζω με τέτοιο φόβο τώρα, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΑΓΕ...ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΝ...
ενα τεράστιο κοινωνικό ζήτημα (ή δυστύχημα)που μας αφορά όλους..
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΘΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΠΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ "ΒΟΥΤΑΝΕ" ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ "ΚΟΣΜΑΚΙ"(όπως συχνά μας αποκαλούν)...

Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

ααα!!! Δημήτρη,
ψάρια τρώνε και αυτή την Κυριακή
-όπως έλεγε και η γιαγιούλα μου;)

φιλάκια και καλή βρώσην!!!

Κατερίνα

Blackangel είπε...

Vounara said:.........
-----------------------------

Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου για τις πολύτιμες συμβουλές της γιαγιάς σου.

:-)