Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

Η Αμερική "ξανα"κλαίει τα παιδιά της

Ας ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρό. Βλέπετε ότι όση διάθεση για πλάκα και να έχεις η πραγματική ζωή σου υπενθυμίζει - πολλές φορές με τραγικό τρόπο - ότι δεν πρέπει να χαλαρώνεις. Τα σημάδια των καιρών είναι ανησυχητικά.

Η Αμερική ξανακλαίει τα παιδιά της. Τα παιδιά του "πολέμου". Μια γενιά που μεγάλωσε και μεγαλώνει με μοναδικό ιδανικό τον πόλεμο και τη καταστροφή. Μια κοινωνία που μπορεί να αγοράζει ελεύθερα όπλα και φυσικά να τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Προχθές το πρωί, στις 16/4/2007, ένας ένοπλος άντρας εισέβαλλε στο Πανεπιστήμιο της Virginia και σκότωσε 33 άτομα, στην πλειοψηφία τους σπουδαστές.

Το περιστατικό θύμισε τη σφαγή που έλαβε χώρα στις 20 Απριλίου του 1999, στο High School Columbine, όταν και δύο βαριά οπλισμένοι έφηβοι εισχώρησαν στο Κολλέγιο και σκότωσαν εν ψυχρώ 12 συμμαθητές τους και μία δασκάλα.

Η Αμερικάνικη βιομηχανία ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ, έβγαλε ένα videogame "προς τιμήν" των αδικοχαμένων παιδιών, όπου μπορείτε να μπείτε οπλισμένοι (ως παίκτες πλέον) στο Κολλέγιο και να σκοτώσετε όσους θέλετε.

Και θα αρχίσουν τα Αμερικάνικα ΜΜΕ και οι νομιμόφρονες, τα κροκοδείλια δάκρυα και αναλύσεις επί αναλύσεων, την ίδια ώρα που τα πραγματικά αίτια θα αποσιωπούνται. Και φυσικά οι πραγματικοί ένοχοι, οι ηθικοί αυτουργοί θα συνεχίζουν να κατακτούν τον κόσμο.

VIVA AMERICA!!!!!! Η χώρα της ελευθερίας!!!!!!!



Υ.Γ.1 Σας συστήνω ανεπιφύλακτα, τη θαυμάσια ταινία-ντοκυμαντέρ του Michael Mour (Μάικλ Μουρ), "ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" (Bowling* for Columbine), με θέμα τη σφαγή στο Columbine και φυσικά την οπλοκατοχή και οπλοχρησία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υ.Γ.2 Σύμφωνα με στατιστικές, στην ηλικία των 16 ετών, ένα αμερικανάκι έχει παρακολουθήσει γύρω στους 18.000 φόνους από την τηλεόραση.


*Οι δύο έφηβοι έπαιξαν μπόουλινγκ πριν πάνε μετά για πλάκα να σκοτώσουν τους συμμαθητές τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι ένα πολύ θλιβερό γεγονός τόσο το συμβάν όσο και το ότι έγινε απο νέους ανθρώπους.
Όμως πιστέυω ότι όλα είναι ένα δημιούργημα της ίδιας της κοινωνίας, όταν τα παιδιά απο την κούνια τους ακόμη μαθαίνουν να ζουν με βια επόμενο είναι να μιηθουν σ'αυτήν και να την θεωρούν κάτι το εντελώς φυσιολογικό.
Σε τι κόσμο τελικά ζούμε;
Που μας οδηγεί αυτή η ανεξέλεκτη κατάσταση;΄Φτάνουμε σε σημείο να φοβόμαστε και τον ίδιο μας τον εαυτό
Αντε και μεις πάλι καλά είμαστε,....τα παιδια που μεγαλώνουν τώρα, δίχως ιδανικά χωρίς πιστεύω και θέλω τι κόσμο θα δημιουργήσουν;;;;;;
Έ΅ναν κόσμο που σιγά σιγά αρχίζει να κατασκευάζεται απο την πολυεθνική που ονομάζεται Αμερική.......

Φαίδρα

Blackangel είπε...

Φαίδρα μου συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα λες. Αλλά δεν πιστεύω πως οι σημερινοί νέοι δεν εχουν ιδανικά. Για τα αμερικνάκια μπορεί (έτσι τους θέλουν) αλλά για τις υπόλοιποες χώρες το αποκλείω. Δες τα δικά μας τα παιδιά που κατέβηκαν στους δρόμους. Το μέλλον είναι οι νέοι μας και πρέπει να τους στηρίξουμε και να τους συμπαρασταθούμε. Οι μεγαλοσχήμονες αυτό θέλουν. Να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν ιδανικά. Και ο καθένας να κοιτάξει το τομάρι του και το μικροαστικό του κόσμο. Εδώ πρέπει να δώσουμε μάχη. Και οι νέοι μας είναι μπροστάρηδες (δεν μιλάω για τους φλώρους της ΔΑΠ φυσικά και για κάτι κυριούλες που ακούνε mainstream music).