Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Γιώργος Αετόπουλος- Δημήτρης Βεριώνης


Ακολουθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του "Καλώς τα παιδιά, τα 6-2, καλώς τα" :

Ο Δημήτρης Βεριώνης και ο Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζουν τις δισκογραφικές τους δουλειές ("Μαύρο Κρασί", "Ο,τι Αρχίζει Να Κυλά" και "Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης") αλλά και ποπ-ροκ διασκευές. Μαζί τους η Λήδα Πισπίρη και οι Όμηρος Κομνηνός (μπάσο), Θέμος Ρίζος (κιθάρα), Δήμητρα Αποστόλου (Keyboards), Περικλής Τιμπλαλέξης (βιολί), Χρήστος Ζελελίδης (τύμπανα).

Δημήτρης Βεριώνης- Γιώργος Αετόπουλος- Λήδα Πισπίρη

27-1-2008 Jasmin Γουδή, Αθήνα 22.30 Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης
8-2-2008 Πέντε Τέταρτα (5/4) Μικρολίμανο, Πειραιάς, 22.30 Φιλίππου 14, Μικρολίμανο 6979-243104

Δημήτρης Βεριώνης- Γιώργος Αετόπουλος

23-2-2008 Veggera Κέρκυρα (Aχαράβη) 23.00
24-2-2008 Off The Record Ιωάννινα 22.30 Κουντουριώτη 54 6974416334

O Δημήτρης Βεριώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Γνώρισε διάκριση σε διαγωνισμό της ΕΡΑ-2 για νέους δημιουργούς. Το 2001 γράφει τους στίχους στο τραγούδι «Ποια Θάλασσα» για το δίσκο της Αναστασίας Μουτσάτσου, «Κέρασμα», σε μουσική του Νίκου Ζιώγαλα. Tο 2006 κυκλοφορεί το CD του Δημήτρη Βεριώνη με τίτλο «Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης», από τη Sony BMG. Περιλαμβάνει δεκατρία νέα τραγούδια, σε στίχους και μουσική του ιδίου, σε σύγχρονο pop – rock ύφος.

Από το «Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης» δε λείπουν οι εκπλήξεις, όπως είναι η συμμετοχή του Μανώλη Φάμελλου στο τραγούδι «Φένια», του Νίκου Ζιώγαλα στο τραγούδι «Ρίξε Στην Καρδιά Σου Ένα Βλέμμα» και του Μάνου Πυροβολάκη στο τραγούδι «Τρελλά Γυρνάνε Οι Εποχές».

Ο Δημήτρης Βεριώνης είχε γράψει στο παρελθόν τους στίχους στο τραγούδι με τίτλο «Ποια θάλασσα», σε μουσική Νίκου Ζιώγαλα, που κυκλοφόρησε στο cd της Αναστασίας Μουτσάτσου «Κέρασμα» (επανακυκλοφόρησε το 2005 ως «Μόνη Ξανά Δεν Θα Σ’ Αφήσω»).
Αυτό τον καιρό ο Δημήτρης Βεριώνης ηχογραφεί το νέο του CD.


Για περισσότερες πληροφορίες:


www.myspace.com/dimitrisverionis
http://www.verionis.gr/

O Γιώργος Αετόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Από μαθητής γυμνασίου ξεκίνησε να μαθαίνει και να παίζει κιθάρα και από τότε άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια. Το 1986 κατεβαίνει για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και από τον επόμενο χρόνο αρχίζει να εμφανίζεται σε διάφορους χώρους της πόλης. Τελειώνει τις ανώτερες κλασικές-θεωρητικές σπουδές, ενώ ταυτόχρονα ήταν ιδρυτικό μέλος τριών Rock συγκροτημάτων : ΄΄Κράμα΄΄, ΄΄Χρώμα΄΄, ΄΄Αναβράζοντα Δισκία΄΄, με αρκετές διακρίσεις και με live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις. Το 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος : ΄΄Ο,τι αρχίζει να κυλά΄΄( Universal music) ,με 14 τραγούδια σε στίχους και μουσική δικά του. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί o δίσκος ΄΄Ακουστικές βραδιές in Rock΄΄ - live ηχογράφηση στο Πατατράκ(Μπουρνάζι)-όπου συμμετέχει με ένα τραγούδι του μαζί με Δ.Πουλικάκο, ΄΄Ανοιχτή Θάλασσα΄΄,΄΄ Πράσσειν Άλογα΄΄,κ.αλ. Επίσης συμμετείχε στον 1º και 2º πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωσε το ραδιόφωνο του ΜΥΘΟΥ 93,4 – Θεσσαλονίκη-, με δυο τραγούδια του τα οποία διακριθήκανε και είναι στο CD που κυκλοφόρησε αλλά και στον τελευταίο δίσκο των De facto τραγουδώντας ένα τραγούδι μαζί τους. Τέλος Σεπτέβρη κυκλοφόρησε ο δεύτερος του δίσκος με τίτλο ΄΄Μαύρο Κρασί΄΄ (Impact-Legend), με 12 δικά του καινούργια τραγούδια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.myspace/aetopoulos
http://www.aetopoulos.com/
------------------------------------------
Δικά μας παιδιά είναι, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ.

Υ.Γ.1 Μητσάρα συγνώμη αλλά ΤΩΡΑ είδα το Δελτίο Τύπου. Άλλη φορά θα μου στέλνεις το Δελτίο με τίτλο: "ΕΙΜΑΙ ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑΝΙΣ. ΣΕ ΘΕΛΩ!!!"

Υ.Γ.2. Έμαθες μπάλλα ή ακόμη την πας στο αστυνομικό τμήμα για βόμβα?


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συν-Μήτσε!
Ευχαριστώ που μας καταχώρησες!
Έστω κι αν θυμάσαι το σκορ αντίστροφα!
Θα πάρω εκδίκηση στο πινγκ πονγκ!
Δημ. Βεριώνης

Blackangel είπε...

Χαχαχαχα που είσαι βρε άμπαλε?

Καλή επιτυχία στα LIVE σας Μητσάρα μου.

Όσο γιατο ΠΙΝΚ-ΠΟΝΓΚ, ιδού το φιλέ, ιδού και τα μπαλάκια.

;-)

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ.

"Που΄ναι τα κορίτσια οεο?"

fpboy είπε...

Φίλοι Παναθηναϊκοί που διατηρείτε blog.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ,
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008, ΚΑΙ ΩΡΑ 00:00 (ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ), ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ LAPLACE ΚΑΙ ΤΟΥ GOTHANGEL, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΝΕΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ BLOG!