Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Πυρ, Γυνή, Θάλασσα και Ολυμπιακός

Τι σχέση έχουν όλα αυτά σε μα δημοσίευση? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

Διάβασα «κάπου», ότι ο πολυεκατομμυριούχος Steve Fosset, αγνοείται εδώ και 5 μήνες μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου που οδηγούσε ο ίδιος. Είναι αυτός ο τρελός που δεν έχει τι να κάνει και γυρνάει τον κόσμο με αεροπλάνα, πλοία και βαπόρια που έλεγε και η αείμνηστη Σωτηρία, «σπάζοντας» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Εκείνο που με έκανε να μειδιάσω ήταν το γεγονός ότι κηρύχθηκε νομικά νεκρός μετά από απαίτηση της συζύγου του Peggy (όχι η Sue), έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εκτέλεσης της διαθήκης του.

Μα γιατί Πέγκυ μου δεν περιμένεις και άλλο? ΧΑΧΑΧΑΧΑ. «Πεθαίνω» στα γέλια με κάτι τέτοια νέα.

Η Ολυμπιακάρα μας που κολάει?

Ε, βλέποντας και το χθεσινοβραδυνό 1223457686486466170197529στό μαϊμού πέναλτυ που πήρε ο θρήνος στα τελευταία δώδεκα χρόνια, δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον ότι αποτελεί μια…….Κα Πολυτελείας πλέον. Σαν όλες αυτές τις …….πολυτελείας που παντρεύονται κάτι μαλάκες, μπερδεύοντας την οικογένεια με το γαμήσι. Καλά έλεγε ο Γουόρεν Μπήτυ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για ένα ποτήρι γάλα πρέπει να αγοράσω ολόκληρη την αγελάδα». Χαχαχαχα σωστόοοοοοοος ο Γουόρεν, ο οποίος πιάστηκε από τη μύτη σαν κάθε έξυπνο πουλί και για ένα ποτήρι γάλας παντρεύτηκε την Αγελάδα ( Άνετ Μπένιγκ -classic γκόμενα πάντως και όποιος το αμφισβητεί θα του χέσω τις γλάστρες).

Και μια και ο λόγος για πουλιά, θα σας εκμυστηρευτώ την τελευταία μου μεγάλη μου ανακάλυψη. Είμαι πολύ κοντά στο να βρω το σημείο G. ΠΟΙΟ? Μα το κέντρο του σύμπαντος καλέ κύριε. Έψαχνα σε λάθος σημείο όλο αυτόν τον καιρό. Α!!! Και με λάθος άτομο. :-)

Συγνώμη παιδιά αλλά διαβάζω πολύ espresso τελευταία και τον αδέκαστο Μυτιλήνη, εεε σόρυ Χίο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ. ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: